Mammas födelsedag

Min mor har blivit ett helt år äldre och nu hunnit fylla 50 år. Vi hade sett till att vi var lediga hela familjen på kvällen (jag jobbade morgon) och skulle in till Stockholm för att fira. Först så åt vi på en restaurang på globen och delade ut presenterna. Av mig och Jimmy fick hon ett presentkort på fallskärmshoppning! Hon tackade med skräckblandad förtjusning men det är hon själv som har önskat sig det så nu får hon se till att det blir av!

Efter att vi ätit klart så var det en konstert: The show of Christmas som vi skulle titta på i globen. Det var blandade artister som uppträdde med sina egna låtar, blandat med gamla låtar och lite jullåtar. Mamma var jätte nöjd med kvällen så glada och nöjda åkte vi hem.

På lördagen var det fest hemma för alla vänner och bekanta och jag hade åkt på nittlotten att hämta maten och gå på bolaget. Vilket kan tyckas inte verkar så farligt men just denna lördag måste varenda männniska haft samma tanke för det fanns inte en endaste parkeringsplats!!! Tillslut fick Tony hoppa av och springa in och handla medan jag körde runt i bilen och plockade upp honom när han var klar.


Festen, det var öppet hus, var trevlig och det kom släkt och vänner till mamma. Det fanns hur mycket mat och fika som helst så idag känns det fortfarande som om man rullar fram!!

Det var jätte roligt och trevligt och mamma njöt av att så i centrum :)

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback