När blir det vinter?

Hösten verkar inte vilja släppa sitt grepp utan det fortsätter att renga och bllåsa som sjutton men ingen snö vill titta fram. Det gör väl att det inte är lika kul att gå upp till klubben och halka runt på leriga planer så nu längtar jag verkligen till ridhusträningarna.
Jag och Mikaela fick till ett träningspass förra veckan i alla fall. Vips sprang på bra men kontaktfältsträningen går lite sisådär. Känns som om det går klockrent vissa gånger och sen så fattar han inte alls andra gånger,  men det kommer väl ge seg det med. Problemet vi har nu är att jag har klickat fel (skäms på mig!!) vid nerfarterna så jag har lyckats klicka innan han sätter tassarna på lockat/marken. Så nu stannar han precis innan och vänder sig om. Jag vill ju att han ska gå hela vägen ner så tänkte försöka gå tillbaka och få mer stadga i att man ska stå på locket. Men vi får se hur det går. Just nu känns det som om Vips har mycket annat i huvudet så som löptikar mm.

Six har varit krassligt til och från. Tackvare att dt jämt är blött utav av allt regn och att han slickar sig på tassarna så har han fått sår på en trampdyna och haltar. Tony var snäll och gick ner och köpte tassalva så nu hoppas jag att det ska hjälpa lite, i värsta fall så får jag köpa skor till honom som vi får använda vid sånt här väder. Just nu så är han dålig i magen också så vi har sprungit ut var 3:de timme hela natten....Nu har det lugnat ner sig men jag kan lika gärna vara vaken och invänta Tony när han slutar sitt nattjobb och också passa på att blogga lite ;)

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback