Piteå resa

Tony, jag och Vips begav oss upp till piteå för att hälsa på karin, de andra hundarna på kamaskennel och även ställa ut på söndagen. Det blev en lång bilresa eftersom det regnade hela vägen, både när vi åkte upp och när vi åkte hem.
Vips som tycker det är roligt att åka bil hade inga problem med att det blev många timmar, sjävklart stannade vi och rastade med jämna mellanrum. Det han tyckte var mest konstigt var när vi alla fick sova i bilen på vägen upp. Tanken var att vi skulle tälta men tältet gick sönder och då blev det så att vi sov i bilen alllihopa innan vi åkte vidare dagen efter.
Vips hade mycket spring i benen när vi kom fram, fast han har alltid spring i benen så det var nog ingen större skillnad från hur han brukar vara. Han var jätte intresserad av de andra hundarna men de var inte lika förtjusta i honom men efter ett tag när vips blev lite lugnare och inte var lika mycket på dem så gick det jätte bra.
Det regnade som sagt på vägen upp så Vips päls stod åt alla håll och kanter så jag tänkte att det är ändå kört med utställningen så han kan likagärna få bada. Sagt och gjort så var han i vattnet och hade jätte kul.
På själva utställningen så gick det över förväntan! Min lilla juniorhane slog ut alla andra och blev bästa hane och fick cert! Vi fick springa mot halvsystern Tanya som blev BIR, hon fick även sitt sista cert och blev champion! Jag och Vips blev BIM och jag är jätte glad över det! Som domaren sa, han är ju bara 13 månader och kommer växa på sig.
Så helt plötsligt så gick det som bäst på den utställningen jag trodde det skulle gå sämst på. Man ska tydligen aldrig tro sig veta hur domaren kommer att dömma.
Vi ställde även upp i avelsgrupp och uppfödargrupp och fick HP i båda grupperna så vi var inne och sprang vänstervarv i stora finalringen två gånger. Vi blev inte placerade, kooikern är ju inte en så vanlig ras, men det var jätte kul att få vissa upp rasen och få se att Vips var så duktig och orkade fokusera hela dagen.
På kvällen blev det hamburgare hemma hos karin med alla vi som hade varit och ställt ut vilket var jätte trevligt.
Tack så mycket Karin för att vi fick bo hos dig och för att jag har fått köpa en sån otroligt underbar hund!

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback