Viltspår

Nu har vi kommit igång ordentligt med viltspåret och Vips går skitbra rätt utsagt! La ett spår hemma i angskär på 600 m som fick ligga i 2 timmar och ett spår på 400 m två dagar senare som fick ligga lika länge och han tog vinklarna jättebra, trots att jag lyckades gå vilse i skogen när jag la det första spåret så det kanske inte blev så raka linjer eller vinklar i det men lillgrabben fixade det galant i alla fall. 

Annars så har Vips varit lite hängig den här veckan efter att han lyckats äta något på promenaden och sen kräkts upp det. Mysiga hund. Och Six har ju varit förkyld i 3 veckors tid och ätit medicin men nu är båda hundarna friska igen, peppar peppar ta i trä. Bara hålla tummarna att de inte händer nått mer nu. 

Sommar här äntligen kommit men det märks att hundarna inte är vana med värmen för tungorna hänger långa på promenaderna och six fäller som aldrig förr. Men snart är det så pass varmt att man kan bada och det ser vi fram emot! Vips fick aldrig riktigt chansen att bada förra sommaren så ska bli kul att se hur han reagerar på vatten. 
   
    


Manta och Vips


Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback