Året som gått 2011

Alla andra verkar skriva om året som varit så jag hakar på och skriver om vårat år.

Six har fått blivit pensionär på heltid. Trots att jag gärna vill träna och tävla med honom så har jag under det här året inset att det är omöjligt eftersom hans kropp säger ifrån. Tony och Six har hittat varandra och tränar lite tillsammans vilket Six verkligen gillar. Tänkt att man kan få godis för att bara vara söt eller sitta och ligga på kommando. Tony ser minst lika nöjd ut som Six gör! Jag är så glad att dom har hittat varandra för jag har inte lyckats med att lägga mina krav på den nivå Six är på, jag vet ju vad han har kunnat och orkat och jag ställer ofta krav därefter fortfarande. Som tur är så är Tony mer förstående med Six och dom har kul tillsammans.

Six har varit sjuk till och från under året. För hans del så var det nog inte så bra att vi har flyttat till lägenhet i höghus. Trapporna och koppelpromenader är inte hans bästa vänner utan han mår bättre när han får skrota runt på tomten i sin egen takt. Tur att han får komma ut till mamma och pappa ibland på landet.


Vips och mitt år har varit riktigt roligt! Vi har gått en grundkurs i agility på knivsta BK vilket var jätte nyttigt och vi kom verkligen framåt i vår träning med grunderna! Vi har även lärt in alla hinder, kontaktfälten håller vi på med, och börjat köra kombinationer. Tanken är att vi ska komma ut på tävlingsbanorna nästa år!

Vi var på en helgkurs på hundcampus och tränade specialsök, Vips var en riktig stjärna! Nu hoppas vi på att mamma ska kunna bygga en egen bana så vi kan träna här på hemmaplan också.

I utställningsringen har det gått över förväntan! Vi har lyckats få 2 cert, blivit BIR och BIM flera gånger och även fått titeln Nordisk juniorvinnare 2011!! Min fina lilla Vips!

Vi har även tränat en del viltspår och startat i anlagsklassen där vi blev godkända!


Jag tycker vi har åstakommit mycket på detta år och vi har haft väldigt roligt undertiden!



Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback