uppdatering

Ojdå, jag har visst glömt att blogga om en massa saker! Vi kör en snabb sammanfattning. Tony och jag var på kolmården, bodde på hotellet och sen var vi inne och pussades med vargarna - två underbara dagar.
Vips och jag var till Avesta, det gick käpprätt åt helvete så vi tackade för oss och åkte hem. Spöregn med tävlingsnerver från min sida var ingen bra kombination så vi hoppas på bättre resultat nästa gång istället.
Midsommar kom och gick, jag jobbade lite och firade sen med vännnerna medan hundarna hade det bra ute i Angskär.
Tony åkte uppåt  Sverige med Robert  måndags för att fjällvandra, sova i tält och bestiga berg. Dom kommer hem nästa vecka igen så det är väldigt tomt här hemma för tillfället med bara mig och hundarna - vi saknar verkligen husse och vill att han kommer hem snart.
Jag åkte på världens förkylning i måndags så har haft den i nästan en vecka, feber, hosta och ont i halsen. Det börjar bli bättre så det går åt rätt håll i alla fall men bra känner jag mig inte så det blir inte många knop gjorda. Hundarna får vänta med träning, jag försökte åka upp till klubben och köra ett pass men det blir inge bra när jag inte är motiverad själv och orkar träna. Så dom har en viloperiod nu vilket ingen av dem verkar klaga på.
Hoppas jag blir lite bättre på att skriva här i fortsättningen!
kramar

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback