Hundpromenad

I fredags så kastade jag mig i bilen efter att ha jobbat dubbelpass och alltså varit på jobbet från ons-till fredag morgon. Hem och hämta hundarna och sen iväg till knivsta för att möta upp de andra som skulle med på hundpromenaden. Vi blev totalt 5 personer och 12 hundar.


Vi började gå på en led ute i ett naturreservat och kom fram till ett jättemysigt ställe där vi fikade. Sen är det ju väldigt tråkigt att gå samma väg tillbaka så vi tittade på en karta, antog att vi kom från den parkeringsplats som var utmärkt och sen började vi gå mot den. Efter 3 timmar i skogen så och framme vid denna parkeringsplats så inser vi att det inte var här vi ställt bilarna. Snälla Iris matte fick leta rätt på oss, ja vi fick till och med räddningstjänsten att börja försöka ta reda på vart vi var innan vi kunde bli upplockade med bil.


Förlaget var att ta taxi men vilken taxi vill ha in 12 hundar i sin bil?! Så det alternativet fick vi strycka ;)


Själv så tycker jag bara att det var roligt att vi lyckas gå vilse när vi dessutom skojade om det innan. Hur lyckas man lixom? Men det var jätte trevligt att gå med alla hundar och trevligt sällskap - det får vi göra om, men då kanske vi ska kolla på kartan vart vi börjar vår promenad.

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback