Shame about the Handler

Så kan vi sammafatta helgens tävlingar i Västerås. Vips har gjort bra saker, några mindre bra saker men den som har klantat till det är jag. Lördagen började med att Vips var väldigt störd av dofter/ omgivningen. Min gissning är att det var många löptikar med och tävlade, men det ser jag inte som en ursäkt för honom att få gå omkring och nosa utan han ska klara den störningen och det är något vi måste jobba vidare på så att han inte blir störd av sånt i framtiden. Loppet gick inge bra, han stannade vid slalom och nosade, så jag valde att köra vidare men när jag dessutom missade säcken och inte hade någon fart så valde jag att gå av.
Nästa lopp gick mycket bättre. Vips hade bra fart men jag belv så paff att han tog slalom så jag störde honom och fick honom att missa en pinne i slutet - skärpning på mig!
Dagens hopplopp var också blandade resultat Vips hade inte riktigt sin vanliga fart i första loppet och när han otg fel ingång i slalom så tog vi om. I nästa lopp gick han jätte bra men blev osäker när jag började strula vid slalomet igen så vi fick en 5:a. Men det bästa med det här loppet var att jag vågade göra en tysksväng och den fungerade trots att jag inte satte den 100% men vips räddade mig och fattade ändå!
Nu ska vi träna slalom slalom och slalom till nästa tävling!

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback