Agilityträning

Vips och jag har hunnit med att träna en hel del de senaste två veckorna och det är kul att se att vi faktiskt gör framsteg och börjar kunna läsa av varandra bättre. 
 
Så var vi också iväg på tävling  förra heglen. Jag lyckade köra fel och kom precis till min banvandring, snabbvärmde Vips och in och körde. Vi gjorde ett nollat lopp men tyvärr kom vi 3:a, bara två fick pinnar och hade 0,26 sek sämre tid än tvåan....Kändes lite surt och jag har en känsla att hade jag kommit i tid och hunnit fokusera bättre så hade vi tagit dem...Men men....bara att försöka igen nästa gång.
 
De 3 övriga loppen fick vi nått fel i varjeklass. Banorna var utmanande och roliga men eftersom farten ökar något enormt på tävling gentemot träning så blev det lite missförstånd men Vips var jätteduktig och öste på i alla klasser .Det blev bara såna där retliga fel så som en hand som är uppe för sent och gör att det blir fel hinder, en vridning som är lite sen, ett förtidigt byte osv. Men vi lär och kommer vara farliga när vi väl sätter våra lopp!!!
 
Annars så har jag hårdtränat mig själv, började ju för 1,5 månad sen med att träna och äta rätt och det har verkligen gett resultat på vågen. Men det känns lite småstressigt att få ihop allt med hundträning, jobb, min träning, planering av mat mm. Men det är kul att ha nått att göra och inte bli sittandes i alla fall :)
 
Jag har dessutom målat klart agilityhindren som pappa har byggt åt mig! Ska försöka ta kort på dem nästa gång jag är där ute så ni får se hur fina dom blev!
 
Kram på er
 
Vips med favoritleksaken! 
 
 
 

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback