Bra känsla

Jag sitter här med ett fånigt leende på läpparna efter att precis ha kommit hem från klubben. Vips går så jäkla bra just nu!! Även Six var jätteduktig idag så jag fick en lycklig känsla i kroppen av dagens träningspass!
VI började med att gå upp till klubben, jag tränade på att springa med Vips för att få honom att inte veva med benen och han gick riktigt snyggt. Sedan fick han gå lös resten av promenaden.
 
Båda hundarna var lösa på planen medan jag plockade fram och städa ur boden, dom låg lugnt på gräsmattan och väntade, ingen av den (läs Six) sprang iväg och letade mat utan båda höll sig i närheten. Sedan började Vips och jag med att köra lite rallylydnad, jag fick ettt infall och körde forts.klassens rörelser som vi aldrig har tränat på och han sätter dem klockrent!! Allt går så där jäkla perfekt så nu blir jag jättesugen på att tävla!! Vi körden även lite freestelrörelser och även här överraskar han och gör saker vi knappt har tränat!! Får nog satsa på en karriär i freestyle i vår också när tävlingarna drar igång igen!
 
Agilittyn då? Jo han gick som en klocka även här. Jag turades om att köra hundarna och medan jag körde den ena så fick den andra sitta lös och vänta och båda två fixar det galant! Vips gjorde riktigt fina kontaktfält idag och tog mina svängsigner ruggigt bra. Det känns bra inför söndagen när det är dags för tävling igen.
Åhh om alla dagar kunde vara så här bra!!!
 
 
Gud vad jag älskar att få tillbringa tid och träna med mina underbara hundar!!
  
 
 
  

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback