Vad ska man packa?

I morgon är det hemmatävling i rallylydnad. Jag är alltid lite extra nervös när jag tävlar på hemmaplanen, antagligen för att det då är så många som känner en som är där och tittar. Men i morgon ska vi leka vidare och förhoppningsvis ta våra sista uppflyttningspoäng till fortsättningsklass. 
 
Förövrigt så hittar jag inte vips halsband. Jag använder ju alltid retriverkoppel på honom för jag tycker det är bekvämt men när vi tävlar i rallylydnad så blir det kopplet lite kort så då vill jag ha koppel och halsband. Men efter att jag letar igenom lägenheten utan att hitta hans halsband så fick jag gå ner till djuraffären och köpa ett nytt. Köpte ett enkelt halvstryp i nylontyg tror jag det var, ett svart enkelt halsband i allafall som inte kostade många kronor. Förhoppningsvis så hittar jag hans fina läderhalsband, tror det kan ligga hemma hos mamma och pappa nämligen. 
 
Vet inte riktigt vad jag ska packa till i morgon heller...Känns inte som en riktig tävling när jag varken har bilen eller någon hundbur utan ska gå upp till tävlingen, tar ju bara 10 min att gå. Sovmorgon får jag också när det inte är samling förrens kl 10.30, jag erbjöd mig att hjälpa till men fick ett mail att eftersom jag skulle tävla behövdes det inte så jag behöver inte ens vara där tidigt för det. Antagligen så knallar jag nog upp i god tid i alla fall, gillar att titta på de andra som kör och förhoppningsvis hittar man någon att prata med.
 
   

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback