fagersta

Sammanfattning av resterande lopp så fungerade slalom bra i 3 av 4 lopp, det sista var helt mitt fel att han gick ut  men på andra fösöket så tog han det felfritt. Jag fick höra att jag har ett långsamt slalom men det beror säkert på vår osäkerhet just nu så jag tänker att vi ökar farten i takt med att vi känner oss mer säkrare, skynda långsamt heter det ju :) 
 
 
Nu ska vi jobba vidare på våra nerver och få upp självsäkerheten och tro på oss själva igen. Jag känner att jag har hamnat i en svacka pga både mig själv och min omgiving (man ska inte ta åt sig av vad andra säger men tyvärr så gör man det ändå).
 
Disk i typ alla lopp pga det men det känns ändå som om jag vet vad jag behöver träna på och jag har en plan för att vi ska lyckas! :) 
 

Slalomproblem

Jag har blandade känslor efter dagens tävling. Jag är arg för att jag inte kan prestera och visa Vips så bra som på träning även när vi tävlar. Jag börjar tveka och tror inte på mig själv eller Vips - det absolut sämsta man kan göra!! Jag är även arg och besviken på vårt j*vla problem - slalom! Nu har det blivit ett problem. På tävling så går han ut i 10de porten och jag vet inte varför. Det spelar ingen roll om vi kör om, jag är framför/ bakom/ brevid, han går ändå ut 2 portar för tidigt och sen ställer han sig och tok skäller på mig. Jag önskar att jag hade det på film så jag kunde analysera gentemot träning vad jag gör för skillnad - för på träning har vi inte detta problem. Den enda skillnaden jag kan komma på är att jag är nervös och vi är mer taggade på tävling men hur ska jag kunna träna på det?!
 
Jag var verkligen jättearg och besviken när jag åkte från dagens tävling - det absolut sämsta eftersom Vips känner att jag blir arg och det gör det till ett ännu större problem! Men jag har nu resonerat med mig själv och bestämt mig för att åka till fagersta i morgon i alla fall. Det enda jag kan komma på som kan bryta mönstret är att tävlingsträna mera. Jag har ju ingen som kan filma åt mig eftersom jag åker själv på de flesta tävlingarna så min nästa lösning är helt enkelt att träna på att tävla. Jävligt roligt att behöva göra det i klass 3 - not! Men det är nog också där problemet ligger, jag ställer för höra krav bara för att vi nu är i klass 3 och då "ska" kunna vissa saker.
 
Något att komma ihåg tills i morgon 
 
  • Ha roligt!
  • Ställ inte för höga krav! 
  • Gå in med inställningen att vi ska träna på att tävla/ ta hela slalom
  • Försöka bete mig som jag gör på träning! 
En strategi för slalom: 
  • Säg slalom flera gånger- stötta honom med rösten
  • Stick inte för tidigt/ ha is i magen
  • Blir det fel - Kör vidare  - Det absolut viktigaste för att han inte ska gå ner sig och bli låg/ tappa tempo!'
Blev mycket skrivet för min egen del idag men kände att jag behövde få ner min plan svart på vit, jag tycker det är lättre att hålla sig till den då.
Nu känns det bättre och jag känner mig faktiskt lite peppad inför att åka imorgon nu när jag känner att jag har en plan för hur vi ska jobba vidare på det här :) 
 
kram!