Tävlat

Jag och Vips satte oss i bilen och åkte den ganska långa vägen till Linköping för att tävla agility i lördags. Vi har inte tävlat på hela vintern och träningen blir inte lika ofta som när hindren står på klubben och man kan gå upp och träna när man vill. Vips kändes överladdad och stod och taggade och skälde i starten. 
 
Väl på planen så samlade han ihop sig och gjort faktiskt ett riktigt bra lopp! Kontakfälten satt fint och han tog slalom trots att han kändes lite fladrig imellanåt. Så kom vi då till 3:de sista hindren som är en böjd tunnel. Innan det är en hopphinder som han ska runda och sen in i tunnelnigången närmast mig. Jag Skickar runt honom och vill sen hinna göra att blindbyte för att skicka in honom i rätt ingång. Jag blir lite sen men gör ändå som jag tänkt och ropar tunnel samtidigt som jag springer mot den ingången han ska ta. Tydligen så blir det något fel där, jag ser inte vad han gör bakom min rygg, men han är i alla fall inne i fel tunnelingång och en disk blev resultatet. Grämer mig över att jag inte vände upp tidigare och tittade på honom....men men...det kommer fler tävlingar. 
 
 
Hopploppet så hade vi laddat om och Vips var ännu mer speedad. Jag tänkte att det här kommer aldrig att gå men han lyssnade jättebra och hade toppen bra fart!! Tyvärr så blir jag någon hundradel sen i ett framförbyte och Vips river ett hinder som resultat av det. 5 fel men en bra tid och ett jäkligt bra lopp som kändes helt rätt - det kan jag leva länge på!!
 
 
Nu vill jag ha stolpe in nästa gång i vår när det är tävling så vi fr ihop våra pinnar och kommer upp i klass 3!! 
 

Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback